HTML

Giordano Bruno

"Amíg élek, remélek!" - mondta Giordano Bruno, majd felcsaptak a lángok. Mindennapos visszásságok, közéleti hóka-mókák, no meg politika. De csakis a jobbítás szándékával. Mert valakinek meg kell váltania...

Friss topikok

Linkblog

Plakátháború sorozat – 1. rész - Lenin élt, él, és élni fog…

2009.05.21. 21:12 giordanobruno

- giordanobruno szerzeménye -

Elvtársak! 6. Lenin reinkarnálódott! De ez így azért elég gáz!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az igen jól fizetett marketingguruk nem tudtak újat letenni az asztalra. Vagy csak egyszerűen történelmileg egy picit sem tájékozottak, ami ebben a szakmában több mint kínos. Azt már megszoktuk, hogy az iskolákban csökken az diákok felkészültségének színvonala. Úgy látszik a reklám szaktudománya területén sincs ez máshogy. Ellenben népszerű lett a „Legyen a gyereknek véleménye!” hozzáállás, amitől rettenetesen megnőtt az iskolások öntudata. És maradt ez így azután is.
 
Lenint visszahozni egy 2009-es uniós parlamenti választási kampányban szándékos cselekedet nem lehet. Csak egyszerű butaság vagy tájékozatlanság. Az ugye mégiscsak pofátlanság lenne, ha 6. Lenintől plagizálnának! Mert jogutódnak nem gondolnám őket:-)
 
6. Lenin az általa alapított „Iszkra” c. lapban, az 1903-ban írott „Mi a teendő?” (Что делать?*) címmel foglalt – többek között – politikai alapállást, - többek között - amitől a párt bolsevikokra és mensevikekre szakadt. És ha a plakát most mégsem tévedés, akkor nem értem. Kedves Szocialista Párt? Ez most az ok, vagy a cél?
 
Szabadság!
 
* forrás: http://hu.wikipedia.org/wiki/Vlagyimir_Iljics_Lenin

Szólj hozzá!

Címkék: marketing választás mszp lenin plakát 2009

A bejegyzés trackback címe:

https://giordanobruno.blog.hu/api/trackback/id/tr661136298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása