HTML

Giordano Bruno

"Amíg élek, remélek!" - mondta Giordano Bruno, majd felcsaptak a lángok. Mindennapos visszásságok, közéleti hóka-mókák, no meg politika. De csakis a jobbítás szándékával. Mert valakinek meg kell váltania...

Friss topikok

Linkblog

Plakátháború sorozat – 4. rész – Lopott szépség

2009.06.05. 23:17 giordanobruno

- giordanobruno szerzeménye -

 
A kampánycsend előtti utolsó megszólalás jogán a Szadesz plakátját osztanám meg kedves olvasóimmal.

Úgy tűnik, hogy a nagyplakáton való nyilvános pusziszkodás valami liberális hagyomány lehet. Ezt mutatja a szabadélet-szabadmadár párt ötlettelen koppintása. Mivel az átlagos magyar amnéziának köszönhetően négyévente ugyanaz a párt ismét hatalomra juthat, amelyik korábban megbukott, miért ne lenne ez így a plakátokkal.
 
Az is egyértelmű, hogy a Fityesz ma már nem kampányolhatna az 1990-es kartonjaival. Egyrészről azért sem, mert a liberalizmusuk is az amnézia áldozatává lett, másrészt pedig mégsem egyeztethető össze a katolikus erkölccsel a nyilvános falragaszon való pusziszkodás. Nem szeretném el sem képzelni, hogy Semjén Zsoltnak lehajtott tekintettel kellene járnia az utcákat és eközben bűnbocsánatért esedezni.
 
Emlékezzünk csak (ami így amnéziásan nem könnyű): milyen kínos volt, amikor Orbánéknak ott kellett hagyniuk a „liberális internacionálét”. No nem azért, mert az feloszlott volna, hanem azért mert elhajlás történt. Márpedig a katolikus erkölcs nem hagyja az elhajlást. Persze néhány esetben kivételt tesz, legyen az akár írországi gyerekcsőszség, vagy osztrák főpapság.
 
Sajnos Szadeszéknak sem sikerült új üzenetet küldeni. De sebaj: jövő tavasszal megint lesz plakátháború!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: marketing választás szdsz szépség plakát 2009 lopott pusziszkodás

A bejegyzés trackback címe:

https://giordanobruno.blog.hu/api/trackback/id/tr951166519

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ...húsz évvel később 2010.01.20. 08:01:05

  Programismertető országos nagygyűlést tartott a Független Kisgazdapárt. Az MSZP üdvözli Szűrös Mátyás felhívásának szellemét. Az SZDSZ választási kampány nyító nagygyűlése Szegeden. A Békés demokratikus átmenet védelmében - ülésez...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása